tirsdag den 18. december 2012

Blandet julenyt

Der er sørme sket meget siden sidst.

Jeg er uddannet merkonom med tilfredsstillende karrakter i projektstyring, virksomhedskommunikation, kommunikation i praksis og erhvervsøkonomi. Det holdt hårdt, men de 2 år er gået godt.

Så havde det gospelkor jeg er med i, julekoncert. Det var sku fedt, med god lyd, fint lys og fantastisk musik. Der var 350 publikummer, og en faktastisk stemning. Det er virkelig noget af det som gør hverdagens travle arbejdsdag, værd at leve. www.gospelunlimited.dk

Jeg er ved at læse to bøger. The Casual Vacancy af J. K. Rowling og Kulmanden af Jens Henrik Jensen. Der er tid til at fordybe sig i bøger nu, det plejer der ik at være, og det er virkeligt noget af det som får den underkuede fantasi til at blomstre. Og når det læses på en Kindle, går det hele meget lettere, det er smart og fantastisk.

Guld Wars 2 er købt og lever i den grad op til mine forventninger. Jeg er vild med det. Nye klasser man ikke har set i andre fantasy spil. En Meshmer... det er nyt og virkeligt spændende. Når jeg har spillet lidt, vil jeg se at finde min nevø i spillet, så kan vi spille sammen.

Ellers er der ikke det vilde at fortælle. Andet end at alle bør nyde julen og glæde sig til det nye år. Med ny uddannelse, flere udstillinger, gode oplevelser og fantastiske venner.

Jan