fredag den 10. oktober 2014

Con.Ex

Så skete det! Jeg har sat sejlene og er nu på vej som selvstændig. Jeg har oprettet min helt eget udstillingsadministration. Jeg stoppede i Lif og hurtigt efter kontaktede sygeplejerskerne og lægerne mig og spurgte hvordan de nu skulle få fat i deres udstillere. Da flere af dem igen og igen nævnte at de ville arbejde sammen med mig, var valget let. Jeg startede Con.Ex, Conference + Exhibition, som skal tage sig godt og ordentligt af de mange sundhedsfaglige grupper derude som bakser med svære regler, tidspres samt større og større krav fra udstillerne.

Sammen med The Meetingplanners, er vi nu en stærk flok af passionerede eventmagere som er her for at tage godt hånd om årsmøder og andet arrangeret af sundhedspersonerne. Skulle der presse sig et andet arrangement ind, så lur mig om vi ikke hjælper til ved det også.

Jeg og Con.Ex tager os altså af udstillingsdelen. Man skal lave det man er bedst, ja professionel til. Du er velkommen til at se mere på www.conex.dk og du er endda mere end velkommen til at `Like´Con.Ex på facebook og Google+.

Facebook
Google+

https://www.facebook.com/pages/ConEx/712742168810008